Empresa


Energia i Control va néixer per donar solucions en tot allò que es refereixi al consum d’energia i control de les instal·lacions que la consumeixen. Volem oferir diferents possibilitats per tal d’aconseguir estalvi energètic, millora del confort i optimització de recursos energètics. Els nostres serveis els tenim estructurats en 5 direccions que volen aglutinar les diferents propostes a les que volem donar resposta.

Objectius

En primer lloc en l’apartat d’energia, i tal com i com s’explica a la pròpia web, es vol oferir assessorament energètic, tant en contractació com en optimització, així com serveis d’enginyeria en forma de certificats energètics i auditories energètiques.


En tant que l’assessorament i estudi inicial és crucial, entenem que tant l’assistència tècnica, com l'execució, com el propi manteniment que s’hauria de dur a terme és capital i no hauria d’anar per separat. És per aquest motiu que nosaltres volem ser-hi tant al començament com desprès en el seguiment i vigilància. Sens dubte el repte és tancar un cercle per a què el servei que donem sigui el més complet possible.


En cas de qualsevol pregunta o consulta no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres a través de l'apartat habilitat en la nostra pàgina web.

Pensar


És necessari estudiar, pensar i/o calcular tot allò que tenim i què podem millorar

Treballar


Decidir i executar aquelles actuacions que ens permetin arribar al nostre objectiu

Regular


Després de l’execució serà necessari afinar tot allò que sigui necessari per obtenir el millor resultat possible

Mantenir


Després d’assolir els objectius cal mantenir-los i millorar-los

Contacta’ns i pregunta

No volem que et quedis amb el dubte, per tant si hi ha qualsevol questió amb la que et puguem ajudar pregunta-ho amb el seguent link.

Contacta’ns

Avís Legal – Politica de Privacitat

Ir a la barra de herramientas